Dom > o nama

Jiangsu Bailey čelika most Co, Ltd je jedan od najvećih specijaliziranih čelika pontonski most proizvođača s vodećim proizvodnog procesa za čelik bailey mosta u Kini, koji je bio upustiti se u taj redak za 20 godina je međunarodne kvalitete sustava certificiranja od ISO9001: 2008 i suradnju partnera s istraživačkim institucijama Narodnooslobodilačka vojska.

Capital tvrdi 10 milijuna i mjesečnog kapaciteta 2.500 tona za proizvodnju različitih vrsta jednog traka pontonski most, Jiangsu pontonski most Co, Ltd sada ima 20 inženjera i stručnjaka i 430 radnika pontonski most dizajn, istraživanje i proizvodnju. Do sada, mnoge vrste visokog savijanja i smicanja otpor nova bailey mosta su razvijeni kako bi zadovoljili zahtjeve različitih opterećenja kao što stupanj ceste, stupanj urbane cestovne, Amerika standardni HS25 i britanski učitava standardni HA. Sve komponente bailey mostovi su strogo su prema kineskom standardnom JT-T 728-2008 "tehničke specifikacije za the konstrukcija od autoceste mostova i propusta" testirana i provjerena br. 2 inženjer istraživanja Instituta kineske narodne Oslobodilačke vojske. Stoga, bailey mosta od strane Jiangsu pontonski most Co, Ltd ne samo u vlasništvu dobar tržišni ugled u Kini, ali također uvelike izvozi u prekomorska tržišta kao što su Nigerija, Angola, Kongo, Kambodžu, Nepal, Venezuela, Vijetnam, Bangladeš, Papua Nova Gvineja i tako dalje.

Mi vam možemo pružiti most dizajn i konstrukcijska rješenja u veoma gust glavnog grada i urbanih područja, kao i brzo instalirati modularni mostova na manje feeder puteva u ruralnim područjima. Naša rješenja su dopunjena analiza prometa, optimizacija, i nakon toga većina trošak djelotvoran strukture koje zahtijevaju minimalno održavanje.

U dizajn smo visoko kvalificiranih inženjera koji su iskusni u razvoju složenih, više faza, prometnih rješenja i strukturne inženjeri koji koriste najnapredniji strukturne analize kako bi se osigurala učinkovitost specifične strukture. Ostale inženjerske usluge uključuju analizu i praćenje postojećih konstrukcija.

Tvrtke s poslovnim philosophy_ "Iskrenost, suradnja, inovacija, uspjeh zajedno", Dobrodošli Prijatelji diljem svijeta da rade ruku pod ruku s nama stvaraju bolje sutra!

Profil tvrtke
OEM usluge pod uvjetom: ne
Vrste poslovnih: proizvođač
Glavna izvozna tržišta: Oceanija