Dom > Vijesti > Sadržaj

Izgradnja prve vrpce T-zrake Bailey Bridgea u Tailraceu Sovjetskog Saveza

22. srpnja, hidroelektrana Obala Bjelokosti Su Bulei uspješno je dovršila prvu rupu T-beam betonskog izlijevanja kanalizacijskog kanala. Vlasnik projekta, nadzorni inženjer, Nacionalni ured za autocestu i voditelji projekata bili su svjedoci ovog važnog trenutka, a kvaliteta gradnje i napredak izgradnje mosta jednoglasno su potvrdili zainteresirane strane.

Budući da je Bailey Bridge važan most u gradu San Pedru u gradu Soupreu, vrlo je zabrinut Nacionalni autocestovni centar Cote d'Ivoire i svi su crteži odobreni od strane francuskog Tucker i Obala Bjelokosti Nacionalna autocesta. Prihvaćanje položaja snopa također kroz više stranaka zajedničko prihvaćanje, prolijevanjem procesa uzorkovanja nacionalnih laboratorijskih postaja. Odjel projekta aktivno koordinira dizajn crtanje odobrenja i položaj prihvaćanja i druge veze, i na kraju uspješno pokrenula prve T zraka za lijevanje.

Od travnja 2016. godine započeo je prvo betonsko lijevanje betonskog betona, kumulativni završetak betonskog izlijevanja 2600 kvadrata, zemljani radovi 5700 kvadratnih. U tom razdoblju osoblje projektnog odjela u duhu napornog rada, u odnosu na visoku temperaturu, malariju i mnoge druge ozbiljne prirodne uvjete, još uvijek radi prekovremeno u građevinskoj liniji. Dajte punu ulogu subjektivnoj inicijativi, kako bi se riješili tropski visoki temperaturni uvjeti, crpeći velike čvrstoće s konkretnim i drugim tehničkim problemima, kako bi osigurali kvalitetu projekta pod pretpostavkom da osiguraju napredak projektnih zahtjeva.

Bailey Bridge je dugačak 78 metara, je armiranobetonski betonski poduprtni T-zračni most, most (3 × 22) metara, postavljen je 2 ekspandirajuća zglobova, most je postavljen u rep kanalu. Puna širina mosta iznosi 10,1 m, a pločnik širine 1,3 m i visoki ograde 1,3 m postavljeni su s obje strane. Preostalih 7,5 m je kolosijek i dvosmjerna križanja od 2,5 km. Gornji dio mosta sastoji se od 5 T greda po rasponu, s visinom od 1,8 m, a debljina ploče prirubnice od 0,2 m. Širina mreže se mijenja od 0,2 m do 0,48 m i baca se s C40 / 50 betonom.