Dom > Vijesti > Sadržaj

Na primjenu okvira rešetke tipa most u industrijskom okruženju

Sve zajedno, domaće navike industrijskom okruženju koristeći priloženi mosta (također poznat kao Groove kutija), usklađivanje različitih energetskih kabela ili kontrolu kabel, dok se u Europi i drugim zemljama, revolucionarni novi most-mreža-tipa most okvir pomoću vrlo često

Kada je u pitanju grid mosta, mora obavezno tvrtka, Francuska kabofei CABLOFIL. Nazivamo ih osnivač mreže most, novi most ne samo u Europi i univerzalna primjena, korisnici više u azijsko-Pacifička tržišta u posljednjih nekoliko godina, posebno u hrane i pića postrojenja, elektrana, industrijskih postrojenja, teške industrije i drugim industrijskim sredinama.

Što je to novi most? Od tradicionalnog zatvoren most na što prednost? Ovdje imamo kabofei mrežu pladanj za predstavnike za napraviti usporedbu

Prije svega, otvoriti rešetku kabel mosta tako da svi korijeni su vidljivi, može potpuno kontrola kvalitete projekta električnih instalacija, u slučaju kvara u budućnosti, možete brzo odrediti kabel problem i poduzeti odgovarajuće mjere

Drugo, otvoriti rešetku pladanj omogućuje iz bilo koje točke, koje možete jednostavno spojiti na raznih strojeva i opreme, za nasumično mijenjati točku utičnicu i to je lagana i fleksibilna i može se montirati iznad proizvodne opreme, prema, oko, možete jednostavno prošetati u strojevima na sredini, uz proizvodne linije, zbor linije za instalaciju.

Treće, u kabofei može se koristiti za razne instalacije, bez potrebe za prilagođene komponente kao što su savijanje, t, križ, reduktor i tako dalje. Ove posebne komponente nalaze se na gradilištu pomoću ravne dijelove mosta s jednostavnim alatima (kliješta) izravno i pomoći korisnicima da Skratite vrijeme dizajna i instalacije. Osim toga, nova struktura može biti bolje kontrolirana kabela, buduće održavanje i nadogradnju vrijeme je također vrlo lako.

Konačno, trajan, siguran i snažan. Kabofei rešetka-most okvir je napravljen od kvalitetne čelične žice zavarene, kabofei most je najveći globalni test most, najlakši težine korisnika najjači utjecaja performanse. Uz Cink pozlaćivanje i pocinčavanja površinske obrade, kabofei most i kvalitetno procesom dekontaminacije 304 L i 316 L nehrđajućeg čelika serije, od soli sprej ispitivanja površine, vijek trajanja je tri do četiri puta puta sirovi od nehrđajućeg čelika, čak i u teškim uvjetima može osigurati dugo rok trajnosti.

Sve u svemu, ovaj revolucionarni mreža pladanj za industrijske projekte dizajnere, instalatere i krajnje korisnike sa puno udobnosti, vjeruje sa domaćeg tržišta produbljuje svijest i razumijevanje novog proizvoda, proširiti primjenu ovog mosta.