Dom > Vijesti > Sadržaj

Struktura portala

Struktura okvira odnosi se na strukturu nosivog sustava koji je načinjen od Leung, koji je povezan krutim zglobom ili zglobom, odnosno horizontalnim opterećenjem i vertikalnim opterećenjem koji se pojavljuje u procesu korištenja Leung sastavni okvir. Okvirna struktura stijenke kuće nije nosiva, djeluje samo kao ograđivanje i odvajanje, uglavnom s montažnim gaziranim betonom, proširenim perlitima, šupljim opekom ili poroznim opekom, pumice, vermikulitom, Ceramsite i drugim laganim pločama ili sklopom.

Okvirna struktura također se zove struktura okvira. Okvir kuće podijeljen je na jednobojni i višestruki raspon, prema broju slojeva postoji jednoslojni i višeslojni; Prema strukturi fasade, ona se dijeli u simetriju i asimetriju, a prema materijalu, podijeljena je na čelični okvir, betonski okvir, okvir glodala ili čelik i armiranobetonski miješani okvir. Najčešće se koristi betonski okvir (Integrirani oblik lijevanog uloška, ​​montažni tip, montažni integrirani tip, također može primijeniti prednapinjanje prema potrebi, uglavnom na gredu ili ploču), čelični okvir. Skupljeni i sastavljeni monolitni betonski okvir i čelični okvir pogodni su za industrijsku izgradnju velikih razmjera, uz veću učinkovitost i bolju kvalitetu inženjerstva.Portalni okvir

1, ako je visina kuće niska, dizajn okvira vrata je samo ispod okvirne grede, tako da nema potrebe postaviti drugu zraku; 2, ako je visina kuće veća, gornji dio vrata okvirne zrake i dalje je relativno visoka. Zid iznad vrata ne može se graditi na okviru, jer okvir ne može izdržati relativno veliku težinu, koja će deformirati, vrata se ne mogu otvoriti ili slomiti, puknuti. Dakle, trebamo napraviti gredu na vrhu okvira kako bi podržali težinu zida iznad vrata. Greda treba biti poduprtena na Zidu (stup) na obje strane vrata tako da se može prenijeti na zid (stupac) s obje strane, a ne na okviru.