Dom > Vijesti > Sadržaj

Standardizacija žice i polaganje kabelske police-fan

Kabelske police od žice i kabela, cijevi i polaganje kako bi se postigla standardizacija, sistematizacija, generalizacija polaganje uređaja kabela kabela.

Osnovna tipa: utor kabel most, zatvoreni tip kabela mosta, je u instalaciju računala kabeli, kabeli, termoelementom kabel kontrolu kabel štit i druge smetnje vrlo osjetljiv sustav i zaštitu kabela u visoko korozivni okoliš imati dobar učinak.

Pladanj tip kabelske police, ima lagano težina, teret, lijep izgled, prednosti jednostavna struktura, jednostavan za instalaciju, pogodan je za postavljanje kabelskih vodova, vrijedi i za kontrolu Polaganje kabela.

Ljestve tip kabelske police, primjenjuju na direktno svjetlo kabel polaganje, posebno pogodan za visoke i niske polaganje energetskih kabela. Stakloplastike, legure i velikim rasponom kabel pladanj. I kabelski kanali, linija zaslon, Groove sifon, tees, kamen i prolazni i zagrada, vješalica tvornica most za gotovo deset godina da se razvije vrlo brzo, ne samo je serijaliziranom i sorti od običnih razvoj most protupožarne most, otporan na koroziju sorte kao što su most, potpuno u mogućnosti zadovoljiti potrebe projekta.

Uz produbljivanje Kina je WTO-a i kineske industrije lica bez presedana izazove i natjecanja. Industrija directory organizacijama u industriji za implementaciju e-trgovine za pružanje cjelovitih rješenja, osmišljen kako bi pomogao poduzećima proširiti Vaše online poslovanje, izgraditi svoju marku i slike, tako da više potencijalnih kupca znanje i razumijevanje, doprinose poslovni.