Dom > Vijesti > Sadržaj

Povijest razvoja plutajućeg mosta

Most, most koji pluta na vodenoj ploči. Vojska je koristila standardne pilote vojnog pontona, a zatim je nazvao mostom. Povijest pontona temelji se na Kini. "Knjiga pjesama Daya Da Ming" bilježi: "Dobrodošli u Wei, čamac za snop", Zhou Wen Wang Ji Chang zabilježio je 1184 godine u pontonu Weihe. U stranim zemljama perzijsko carstvo Cyrusa 537. pne u Mesopotamiji podiglo je ponton. Ponton se može koristiti za ljude, ceste, željeznice. Plutajući most

Njegova struktura nije komplicirana, rušenje je također prikladno, ali visoki troškovi održavanja. Obično je dostupan za hitne olakšice ili kao privremeni transportni objekt, ratno se vrijeme može koristiti kako bi se osiguralo da vojska brzo preko riječne vojne standardne brodske mosta, kako bi povećala svoju mobilnost, obično koristi svjetlo metala od sebe.

Most, most koji pluta na vodenoj ploči. Vojska je koristila standardne pilote vojnog pontona, a zatim je nazvao mostom. Povijest pontona temelji se na Kini. "Knjiga pjesama Daya Daming" zapisi: "Dobrodošli u Wei, čamac za snop", zabilježio je Zhou Wen Wang Ji Chang 1184 godine u pontonu Weihe. Istočni Han Guangwu car Jianwu jedanaest godina (AD 35 godina), Gong Sun opisano u ovom Hubei Yidu, Yichang postavljen između Yangtze rijeke pontona. Taj zapadni dinastički dinastičar Tai Tai deset godina (274 godine), Du u ovom Henan Mengjinu kod Yellow River postavio je riječni ponton, koristi se više od 800 godina. U stranoj zemlji, perzijski car Cyrus u 537 pne u Mezopotamiji izgradio je ponton; Zells I u 481 pne za ulazak u Europu u Hellesu Pang (sada Dardanier Strait) izgraditi ponton za spajanje Europe, potkontinenta.

Postoje dvije vrste struktura pontona: ① tradicionalni oblik je u brodu ili ponton na gredu, a zatim premošćivanje palube. (2) oblik broda, ili je brod spojen na kraj plovila, na žičani način, ili je čamac usko postavljen u pojasu. Kako bi se zadržao položaj osovine pontona nije pomaknut, potrebno je uzvodno i nizvodno sidro za kablove. Za cross-tjesnac povezan, u križnjak treba postaviti prijelazna zraka ili odbojka. Kako bi se udovoljilo fluktuacijama razine vode, dvije strane bi također trebale postaviti ili spustiti most ili podići most.