Celika

Detalji o proizvodu

Specifikacije
1. čelična rešetka za most palube
2.ISO9001:2000
3. dobro Ocijedite od vode
4. vanjska umočen pocinčane
5. visokog intenziteta

čelična rešetka za most palube, Heavy Duty rov poklopac se primjenjuje na nogostup, ulice, dvorište itd.; koristi kao paravan za drenažni rov, žica jarak, podzemne i klima jama, završi vanjska--pocinčavanje se koristi kao antiseptik. Rešetkom rov pokrov sastoji se od dugotrajne okvir i pomičnom rešetkom. Mogu se svrstati tip T, te i M prema strukturama.

1, mala težina, velika nosivost, nogicama i siguran, lako installat
2, čvrst i izdržljiv, lako se čisti
(1) svjetlo težina, velika nosivost, nogicama i siguran, jednostavan uvođenje u službu, materijal-gospodarske, snažan i izdržljiv, ventilirani, lako se čist i atraktivan izgled.
(2) čelik rešetkom su naširoko koristi od raznih biljaka kao: električne energije, nafte, kemijske industrije, metalurgiju, strojarstva, brodogradnje, luka, Oceanografski inženjering, zgrade, papira, cementa, lijek, predenje i tkanja, namirnicom tvornički, prijevoz, Općinskog, uprave, parkirališta itd.
rešetkom (3) čelika mogu se primjeniti na platformi, kat, nogostup, gazišta za stepenice, skele, ograde, drenažu, veliki poklopac, jama poklopac, suspendiran strop, ventilira i svjetlo kroz objekt, itd.
(4) kategorija: 1. uobičajene čelične stan grates,2.I oblik čelične rešetke stan, 3. nazubljeni čelik stan rešetkom

Upit