Viseći most

Detalji o proizvodu

Bailey viseći most uvod

Suspenzija pontonski most je vrsta suspendiran-kabel-sustav most, koristi čelik palube kao članovi, može biti koji imaju čelične karakteristika visoke čvrstoće potpuno u veliki raspon, uglavnom se koristi za pedalj širok rijeke, zaljev i kanjon, koji posjeduju prednosti brze erekcije, kratko vrijeme izgradnje i most komponente može se koristiti više puta; Raspon dužina je prilagođen 60-300m.

Sastoji se od bailey mosta kao glavnog nosača, kabeli i toranj.

Bailey viseći most glavni nosač

Usvojiti pontonski most kao glavni nosač visećeg mosta. Pontonski most je prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane britanske tijekom drugog svjetskog rata za vojnu uporabu i vidio koristi od britanskih i američkih vojnih inženjerskih jedinica.

Pontonski most je prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su bili mali i lagano se u kamione i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja dizalica. Mostovi su bili dovoljno snažni da tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh pontonski most je svoj jedinstveni modularni dizajn i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnom potporom iz teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno dizalice za podizanje mosta unaprijed sastavljen i spustiti na mjesto. Bailey dijelovi su od standardne čelične legure, i jednostavno da dijelova u brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio mogao nositi mali broj ljudi, omogućavajući vojni inženjeri se lakše i brže nego prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala se podržavaju strani ploče, ili na roadbed sekcije.

Upit