Univerzalni Sway Brace

Detalji o proizvodu

CB100 bailey Sway Brace

Može biti savijen i namjestite, jednostavan za transport.

Postoji jedna mala rupica na svakom kraju sway brace, iglom za vješanje lanaca, povezivanje sway brace i krovište koji PIN-om. Postoji priključne stezaljke usred sway brace, kako bi se savijati sway brace za pogodnost prijevoza. Tu je i red kopča na sway brace za podešavanje duljine braće. U red kopča je dužina pokazatelj stezne glave, okretanje kopča biti kraj dodir sa dužina pokazatelj stezne glave znači ortozu je u odgovarajuću dužinu. Jednom kraju i natezače, nema sigurnosnu maticu, sprečava ispuštanje braće.

Dva vladala proteza postavljena su na križ dva rešetki, uz pretpostavku bočni jačina vjetra na most okomito. Dok instalirate braće, imajte na odgovarajuću dužinu, pritegnite vijak, tako da drži mosta ravno i preuzme vjetar sila učinkovito.

Pontonski most specifikacija

Pontonski most je prenosiv, gotovi, rešetkasti most. To je razvijen od strane britanske tijekom drugog svjetskog rata za vojnu uporabu i vidio koristi od britanskih i američkih vojnih inženjerskih jedinica.

Pontonski most je prednosti koje zahtijevaju specijalni alat ili teška oprema za okupljanje. Drvo i čelični most elementi su bili mali i lagano se u kamione i podigao na mjesto ručno, bez potrebe korištenja dizalica. Mostovi su bili dovoljno snažni da tenkove. Bailey mostovi i dalje se intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata i pružanje privremene prijelaze za stopala i vozila prometom.

Uspjeh pontonski most je svoj jedinstveni modularni dizajn i činjenica da jedan može biti sklopljen s minimalnom potporom iz teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno dizalice za podizanje mosta unaprijed sastavljen i spustiti na mjesto. Bailey dijelovi su od standardne čelične legure, i jednostavno da dijelova u brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio mogao nositi mali broj ljudi, omogućavajući vojni inženjeri se lakše i brže nego prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala se podržavaju strani ploče, ili na roadbed sekcije.

Upit